forum.InterBILD.net

Дата и час: 24 Май 2013 21:11

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Търся сноуборд /ски / яке
МнениеПубликувано на: 11 Яну 2009 00:36 
Аватар

Търся сноуборд /ски / яке до 70-80 лв.И термобельо ако знаете къде във Варна се продава.

Докладвай
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Търся сноуборд /ски / яке
МнениеПубликувано на: 11 Яну 2009 08:39 
CS Staff
CS Staff

Зад Валентината мисля че имаше магазин за ски простотии.И в 3xS има якета но са скъпички.

Докладвай
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Яну 2009 09:48 
Аватар

То ако ще давам 300+ лв за яке аз и сам ги знам къде се продават.На мен ми трябва нещо по-евтинко, втора ръка примерно или някоя по-куча марка.Яд ме е че нямах време да прескоча до Илиянци щото там има доста такива евтини, ама не остана време.

Докладвай
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Яну 2009 09:58 
Аватар

johny_x3m написа:
То ако ще давам 300+ лв за яке аз и сам ги знам къде се продават.На мен ми трябва нещо по-евтинко, втора ръка примерно или някоя по-куча марка.Яд ме е че нямах време да прескоча до Илиянци щото там има доста такива евтини, ама не остана време.

http://sportenmagazin.net/-c-72.html - Ето тук има доста разнообразие от към облекло и аксесоари. Пазарувал съм от този магазин почти пълен екип. Материалите са качествени. Има разнообразие от цени...

Докладвай
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Яну 2009 11:25 
Аватар

dante написа:
http://sportenmagazin.net/-c-72.html - Ето тук има доста разнообразие от към облекло и аксесоари. Пазарувал съм от този магазин почти пълен екип. Материалите са качествени. Има разнообразие от цени...

Проверих ама освен едно яке на Maier друго мъжко не видях.Общо взето няма кой знае колко голямо разнообразие, поне за зимни спортове.Нищо за сноуборд, цените на ските бяха отчайващо високи.И като цяло евтини работи нямаше.

Докладвай
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Яну 2009 19:05 
Аватар

Провери в Метро,скоро там гледах такива.

Докладвай
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Яну 2009 23:44 
Аватар

В Метро са на Active и Diamond за по 100-на лева.То ако ще вземам от там по-добре един Maier за 95 лв. или Colmar за 110 лв. че поне са качествени.

P.S.За термобельо никой нищо не каза.

Докладвай
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2009 11:17 
Аватар

Имам термо бельо, на 3 години е, но не съм го носил повече от 2, ако искаш пиши да се разберем да го пробваш :D :D :D :D

Ей това е шега!

Докладвай
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2009 12:45 

ем пич ти хем да е ефтино хем да е хубаво... трудно става, ако не искаш след първото падане да си мокър целия си приготви поне 250 лв за яке... незнам преди как са били цените, но сега са доста скъпи. друг варянт е да утидеш в Пловдив или в София, там в магазините като 3xs всичко е доста по ефтино, но пак под 200 лв незнам дали ще намериш нещо

CPU Desktop Core 2 Quad Q8300 box, SAPPHIRE TOX HD4850 512 G3 BLK, Gigabyte EP45-UD3R /P454/LGA775, Wetern Digital 640GB SATAII Caviar Black 7200rpm 32MB cache, PSU FORTRON EPSILON 700/ 700W, 2x2GB BUFFALO DDRII-1066, Point of View Turbine 2 Gamer

Докладвай
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 11:07 
Аватар

Makaveli написа:
ем пич ти хем да е ефтино хем да е хубаво... трудно става, ако не искаш след първото падане да си мокър целия си приготви поне 250 лв за яке... незнам преди как са били цените, но сега са доста скъпи. друг варянт е да утидеш в Пловдив или в София, там в магазините като 3xs всичко е доста по ефтино, но пак под 200 лв незнам дали ще намериш нещо

Ясно ми е че няма да е много евтино, но аз например си намерих панталони за борд за 12 лв. от магазин 2-ра ръка.Намерих си и ново яке Maier за 95 лв. като по спортните магазини цените почват от 300.Например ръкавиците ми са Scott за 18 лв., а точно този модел е 40$.Така че евтини работи и то качествени се намират.Идеята ми беше за нещо 2-ра ръка, но всички ме препращате към магазини дето евтини работи няма.Явно просто не знаете, но и никой не го очаква от вас.Благодаря на всички, които писаха.

P.S.Толостой под термобельо разбирам тениска и евентуално клин, а не долни гащи :D :D

Докладвай
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 18:02 
Аватар

johny_x3m написа:
P.S.Толостой под термобельо разбирам тениска и евентуално клин, а не долни гащи :D :D
Жалко, можеше да се разберем нещо :?

Докладвай
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 18:14 
Аватар

tolostoi написа:
johny_x3m написа:
Жалко, можеше да се разберем нещо :?

Аз вече се ориентирах за термо-то само ще видя в още един магазин за цената дали е по-ниска и ще си взема.А и якенце си намерих - Burton за 6 лв.Голям късмет общо взето.

Докладвай
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 21:39 
Аватар

"Явно просто не знаете, но и никой не го очаква от вас.Благодаря на всички, които писаха." а така! каза им го!даже още един път тряа че няа схванат ;)

Докладвай
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 21:47 
Аватар

Gaidarov написа:
"Явно просто не знаете, но и никой не го очаква от вас.Благодаря на всички, които писаха." а така! каза им го!даже още един път тряа че няа схванат ;)

Не мога да разбера какво искаш да ми кажеш с това?Аз си благодарих на хората, които са ми дали предложения, просто на мен не ми вършеха работа.Не съм целял да обидя нокого.И не ми спами в темата ако обичаш, благодаря.

Докладвай
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 15 Яну 2009 21:04 
Аватар

Makaveli написа:

Яке Phoenix, не я знам марката въобще обаче чистак от 2рата за 14 лева. Карам и борд и ски това за след първото падане са големи глупости.. На борда гъза и изобщо гърба може да стане мокър след като караш 2 часа и падаш през 15 мин, а на ските може даже сух да си останеш... Да дам аз 250 лева за бъртън или куиксилвер няма смисъл ако ще е само гъзарията. С тва яке за 14 лева карах борд и останах хипер доволен. Само гъза беше малко мокър от падане, но в хижата на парното и си готов...

Докладвай
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа